Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه و سخنگوی فدراسیون فوتبال گفت: زیبنده بازیکنان ما نیست که بخواهند در امور کادر فنی، مدیریت و حتی هیئت رئیسه دخالت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احسان اصولی در نشست خبری امروز (شنبه) خود در ساختمان فدراسیون فوتبال درباره حضور میرشاد ماجدی و حسن کامرانی‌فر در وزارت ورزش و حواشی اطراف تیم ملی، گفت: باید بگویم اتفاقات حدود 48 ساعت پیش که بیشتر هم جنبه رسانه‌ای داشت و برخی دوستان در برخی رسانه‌ها و فضای مجازی تلقین کردند تغییرات در حال رخ دادن است، درست نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصمیمی در هیئت رئیسه گرفته نشده و مرجع تصمیم‌گیری درباره سرمربیان تیم‌های ملی و از جمله تیم ملی فوتبال هیئت رئیسه است و هیئت رئیسه هم هیچ تصمیمی دال بر تغییر ندارد.

 

وی در ادامه افزود: البته شنونده دیدگاه‌ها، نظرات و نقطه نظرات اهالی فن و صاحب‌نظران در هر بخشی از فوتبال و ورزش هستیم و اطلاعات و داده‌های خود را به‌روز می‌کنیم. در حال حاضر هیئت رئیسه سازوکارهای لازم برای تصمیم‌گیری در این حوزه را طراحی کرده و تصمیم لازم را دارد. مهمترین داده‌ها برای جمع‌آوری اطلاعات کمیته فنی است و بخش فنی فدراسیون صحبت می‌کند. البته در هیئت رئیسه هم ما تقسیم‌بندی داشتیم و آقای ماجدی به دلیل سبقه فنی در کمیته فنی هست، کارها را پیگیری می‌کند و در هیئت رئیسه گزارش می‌دهند. محاسبات فنی براساس چهار مؤلفه فرصت‌ها، تهدیدها، معایب و مزایا در هیئت رئیسه مطرح می‌شود و تصمیم‌گیری بر مبنای این مؤلفه‌هاست.

 

عضو هیئت رئیسه و سخنگوی فدراسیون فوتبال با اشاره به برگزاری جلسه در وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در دولت، وزارتخانه تخصصی موضوع ورزش، وزارت ورزش و جوانان است. آنها هم در جمع خودشان تیم‌های تخصصی دارند و باید دیدگاه آنها هم دیده و شنیده شود، برای پرهیز از خودکامگی در تصمیم‌گیری و برای اینکه زوایای مختلف و ظرفیت‌های فکری و علمی را برای موفقیت تیم ملی داشته باشیم و مهمترین موضوع مورد وفاق این است که دل در گروی پرچم سه رنگ کشورمان دارند و البته کسب نتایج درخشان تیم ملی.

 

اصولی تصریح کرد: برای تحقق پیدا کردن موفقیت تیم ملی، برخی دیدگاه‌های متفاوتی دارند تا به موفقیت رسیده شود و این دیدگاه‌ها باید شنیده شوند. ما این فرصت را در هیئت رئیسه از خودمان نمی‌گیریم، دیدگاه‌ها را می‌شنویم، بحث و گفت‌وگو می‌کنیم و تضارب آرا اتفاق می‌افتد تا در نهایت براساس همان سازوکار، در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تصمیم‌گیری صورت بگیرد. سخنگوی دولت هم اعلام کرد که فدراسیون تصمیم نهایی را می‌گیرد و دستیار معاون اول رئیس جمهوری هم به این مسئله تأکید کرد و دوستان در وزارت ورزش و جوانان هم، این نظر را دارند. با این حال، یک اما وجود دارد که شنیدن دیدگاه‌ها و نظرات به هیچ عنوان به معنای پذیرش قطعی و مطلق نیست و به معنای اعمال نظر هم نیست. این نظرات می‌آید و ما خودمان را مکلف می‌دانیم برای گرفتن یک تصمیم درست، عمل کنیم. تیم ملی متعلق به یک فرد و سازمان نیست و متعلق به تمام مردم است که این اهمیت و حساسیت می‌طلبد نسبت به دیدگاه‌ها آگاهانه برخورد کنیم و در نهایت بهترین تصمیم را بگیریم.

 

وی تأکید کرد: در حال حاضر سرمربی تیم ملی دراگان اسکوچیچ است و آخرین نتیجه‌گیری ما در هیئت رئیسه ادامه دادن با این سرمربی است. این به‌روز شدن و گوش دادن‌ها به معنای نفی یا اثبات قطعی موضوع نیست.

 

عضو هیئت رئیسه و سخنگوی فدراسیون فوتبال در واکنش به حضور علیرضا جهانبخش و مهدی طارمی در نهاد ریاست جمهوری و جلسه با مخبر معاون اول رئیس جمهوری اظهار داشت: اینها براساس شنیده‌ها بوده است و ما هم شنیدیم. با بازیکنان صحبت نکردیم که رفته‌اند یا نه، اما آن چیزی که مسلم است و روی آن تأکید دارم، ما در این اتفاق و پروژه‌ای که در پیش داریم، در بخش‌های مختلف هر کدام مسئولیت و نقش‌های مختلفی داریم. هر کسی باید به نقش خودش به درستی پایبند باشد و نقش خودش را به خوبی ایفا کند. در حوزه فوتبال و نگاه حرفه‌ای در فوتبال، زیبنده بازیکنان ما نیست که در اروپا هم بازی می‌کنند و بخواهند در امور کادر فنی، مدیریت و حتی هیئت رئیسه دخالت کنند. ما همه سرباز و خادم فوتبال هستیم و باید آن چیزی را فراهم کنیم که مردم می‌خواهند. اگر بخواهیم از نقش خود خارج شویم، قطعاً خلل ایجاد می‌شود. برای انتخاب سرمربی تیم ملی طبق اساسنامه، عرف بین‌المللی و تمام شرایط و قواعد دنیای حرفه‌ای فوتبال وجود دارد، مدیران فدراسیون، هیئت رئیسه و اداره‌کنندگان فدراسیون تعیین‌کننده هستند.

 

اصولی یادآور شد: بازیکن سرمربی تعیین نمی‌کند یا سرمربی را عزل نمی‌کند. نمی‌دانم این نگاه چیست که باید بین دوستان و قهرمانان ملی ما باشند که همه محبوب مردم هستند و سرباز ملی محسوب می‌شوند، وارد این مسئله نشود و از نقش خود که بازی درخشان و درجه یک در زمین فوتبال است، خارج نشوند و همه این را تأیید می‌کنید. این مسئله زیبنده فوتبال ما که اول آسیاست، نیست و امیدوارم همه ما اول از همه خودم، مسئولیت و نقشی را که داریم به درستی انجام دهیم و از چارچوب وظایف و نقش تعیین‌شده خارج نشویم. باید اجازه بدهیم بخش‌های مختلف در فدراسیون فوتبال که تعاریف روشنی دارند، کار خود را انجام دهند. دیروز در فضای مجازی اتفاقی افتاد و آقای ماجدی با ملی‌پوشان گفت‌وگو کرد و این فضا حل شده است و دوستان نسبت به این موضوع آگاه و توجیه شدند. آن چیزی که این وسط قربانی می‌شود، تیم ملی و وفاق است و نباید اجازه بدهیم چنین فضایی شکل بگیرد. تک تک اعضای تیم ما و کادر فنی، حس همدلانه‌ای دارند و حس مشترک آنها اعتلای پرچم کشور است. این وفاق ادامه خواهد داشت و این وفاق اختلاف‌نظرها را برطرف می‌کند. بازیکنان هم در چارچوب تیم ملی، می‌درخشند و اگر تیم ملی موفق شود، آنها هم به لحاظ فردی دیده می‌شوند و می‌درخشند. اگر وارد مسائل و موضوعاتی شوند که بعضاً ارتباطی با داخل تیم و نیمکت تیم ملی ندارد، یک مقدار تأثیرات منفی می‌گذارد و شاید خود بازیکنان اولین کسانی باشند که ضرر کنند.

 

وی درباره اینکه دلیل حضور ماجدی و کامرانی‌فر در وزارت ورزش و جوانان چیست، گفت: اینکه وزارت ورزش یا جای دیگری رفتند، اطلاعی ندارم. اگر هم به آنجا رفته باشند، همانطور که گفتم وزارت ورزش و جوانان متولی ورزش است. این دغدغه‌مندی طبیعی و بدیهی است و کار تخصصی انجام می‌شود. دیدگاه‌ها و دغدغه آنها به ما منتقل می‌شود و بدنه فنی وزارتخانه به ما موضوعات را می‌گوید و ما موضوعات را دسته‌بندی می‌کنیم تا در هیئت رئیسه به صحبتی درست و بهترین انتخاب برسیم.

 

اصولی یادآور شد: ما تصمیم و محاسبه شخصی نداریم و بر اساس داده‌ها و محاسباتی بوده که به ما رسیده است. این آخرین جمع‌بندی ماست و اگر داده‌ای برسد که جهت را تغییر دهد، آنها را بررسی خواهیم کرد. بحث‌های فنی، تدارکاتی، مالی و بحث‌های مختلف دیگری دارد. اگر داده‌ای اضافه شود که پردازش ما را تغییر دهد، هیئت رئیسه تصمیم خواهد گرفت. با این حال، باز هم تأکید می‌کنم که هیئت رئیسه تصمیم‌گیرنده است، اما ممکن است اطلاعاتی به ما برسد، شرایط و امکاناتی مهیا شود یا در تأمین مالی و تدارکاتی در حوزه فنی، تغییری برای ما ایجاد کند که هیئت رئیسه تصمیم خواهد گرفت.

 

عضو هیئت رئیسه و سخنگوی فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه گرفتن نظرات نقطه ضعف نیست و نقطه قوت است، گفت: قاطعانه تصمیم می‌گیریم و روی تصمیم خود می‌ایستیم. آن چیزی که تصمیم نهایی است، نشان می‌دهد که فدراسیون فوتبال و هیئت رئیسه کسب نتیجه را دنبال می‌کند و فارغ از افراد، اشخاص و اسم‌ها این برای ما مهم است که نتایج درخشانی را به دست بیاوریم. برای همین به خودمان اجازه نمی‌دهیم اگر به جمع‌بندی رسیدیم، آن را اعلام کنیم. البته این مسئله برای ما زمان دارد و در برآورد و محاسبات نقطه پایانی را گذاشتیم و تا روز بازی‌ها این مسئله برای ما باز نیست. این را صراحتاً گفتم و یک نقطه توقف برای آن خواهیم دید. ما هر چه زودتر باید به نتیجه برسیم و می‌رسیم. روز دوشنبه یک جلسه هم‌اندیشی خواهیم داشت و تمام داده‌ها را جمع‌آوری کردیم و این جلسه آخرین پروسه و پردازش داده‌ها خواهد بود و نهایتاً به تصمیم نهایی و قطعی پس از بررسی تمام جوانب می‌رسیم. زمان قطعی اعلام نمی‌کنم، اما ما نقطه نظرات خیلی‌ها را شنیدیم و دیدگاه‌های تخصصی دولت را گرفتیم. داده‌های حوزه‌های دانشگاهی را هم داریم و همه را پردازش می‌کنیم. در نهایت تصمیم نهایی را اعلام خواهیم کرد، اما براساس برآورد خودم و آن چیزی که می‌بینیم، وزنه عدم تغییر سنگین‌تر است.

 

وی در واکنش به بیانیه دراگان اسکوچیچ که در فضای مجازی منتشر شده و از واژه لجن‌پراکنی استفاده و علیه سرمربی سابق تیم ملی هم صحبتی کرده است، گفت: بنده و اعضای هیئت رئیسه، به هیچ وجه توصیه‌ای نکردیم و الان توصیه می‌کنیم که هیچ فردی نباید از نقش خود خارج شده و وارد حوزه‌ای شود که به او ارتباط ندارد. پرداختن به مسائل حاشیه‌ای تبعاتی جز آسیب زدن به تیم ملی ندارد. برای همین به همه توصیه کردیم وارد این فضا نشوند، ادامه ندهند و همین جا قطع شود. تحمل ما برای این تداخلات، ورود به نقش‌هایی که تعریف شده نیست و پرداختن به موضوعاتی که در شرح وظایف افراد مختلف نیست، تا حدی است. قاطعانه توصیه می‌کنیم هر کسی در نقش خودش باشد و این نقش را در قالب سربازان فوتبال ایران انجام دهد.

 

عضو هیئت رئیسه و سخنگوی فدراسیون فوتبال در واکنش به اینکه با وجود حمایت فعلی از دراگان اسکوچیچ ممکن است با انتخابات 8 شهریور ماه رئیس جدید برای نشان دادن خود دست به تغییر بزند، اظهار داشت: این انتخابات، میان دوره‌ای است و قاطبه‌ای نیست که هیئت رئیسه تغییر کند. آن چیزی که به نتیجه برسیم، نظر اکثریت است و پس از انتخابات هم اکثریت همین خواهد بود. هر تصمیمی گرفته شود، هیئت رئیسه با اکثریت تصمیم می‌گیرد و هر بزرگواری که رئیس فدراسیون شود، باید طبق اساسنامه از هیئت رئیسه مصوبه بگیرد. امروز هم اکثریت هیئت رئیسه تصمیم می‌گیرد و بی‌تردید پس از 8 شهریور هم تصمیم پابرجا خواهد بود.

 

اصولی همچنین درباره انتخاب البسه تیم ملی، گفت: کارها در حال انجام است و به درستی پیش می‌رود. متغیرهای فنی، کیفی، تحویل به موقع و صحیح البسه که مؤلفه مهمی است، در دسترس بودن و توجه به تولید داخلی که از تأکیدات مقام معظم رهبری را داریم، سه‌شنبه هفته گذشته کمیسیون معاملات ما جمع‌بندی داشت که با تولیدی برند مجید در بازی‌های جام جهانی شرکت کنیم و امروز این مسئله از سوی دبیرکل به این شرکت اعلام خواهد شد. همچنین به‌زودی رونمایی از لباس تیم ملی و ارسال کیفیت آن به فیفا را دنبال می‌کنیم و با یک برند ایرانی در مسابقات جام جهانی شرکت می‌کنیم.

 

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان هیئت رئیسه تصمیم وزارت ورزش هیئت رئیسه تصمیم نهایی تصمیم گیری آن چیزی دیدگاه ها جمع بندی برای ما نقش خود داده ها تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۶۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم فرهاد مجیدی؛ او به ایران برمی‌گردد؟

فرهاد مجیدی در ۳ مقطع زمانی مختلف سکان هدایت استقلال را برعهده گرفت که مهم‌ترین دوران سرمربیگری او در جمع آبی‌پوشان پایتخت، در لیگ بیست‌ویکم اتفاق افتاد. مجیدی که در ۲ نوبت در قامت جانشین موقت به جای وینفرد شفر و آندره‌آ استراماچونی روی نیمکت استقلال حضور پیدا کرد، روز‌های پرفرازوفرودی را در جمع آبی‌پوشان پایتخت گذراند، اما در دوره سوم حضورش در استقلال که بعد از پایان همکاری آبی‌ها با محمود فکری بود، شرایط کاملاً متفاوت پیش رفت.

استقلالی‌ها هم در آسیا با فرهاد مجیدی عملکرد قابل‌قبولی را از خود به جای گذاشتند و هم در اولین فصلی که مجیدی از ابتدای فصل روی نیمکت استقلال نشست، آبی‌پوشان پایتخت رکورد‌های تاریخی را از خود به جای گذاشتند و بدون باخت و با ثبت بیشترین امتیاز در تاریخ لیگ برتر به مقام قهرمانی رسیدند. در کنار روز‌های پراتفاق، اما شیرین مجیدی در استقلال، باید اشاره‌ای هم به دوران سرمربیگری او در تیم امید ایران و اتحاد کلبا داشته باشیم که سرمربی ایرانی روز‌های پرتلاطمی را در فوتبال امارات در نقش سرمربی اتحاد کلبا گذراند و در نهایت به شکلی توافقی از این تیم اماراتی جدا شد.

مجیدی برای دست‌نخورده‌ماندن رکورد تاریخی‌اش در استقلال، تصمیم هوشمندانه‌ای گرفت و بعد از یک فصل شکست‌ناپذیری همراه استقلال و کسب قهرمانی تاریخی، در قامت لژیونر در عرصه سرمربیگری کارش را پیش برد و حالا همواره نام او به عنوان جدی‌ترین آلترناتیو نیمکت استقلال مطرح است. با توجه به پایان همکاری فرهاد مجیدی و اتحاد کلبا، در طول ۲ اخیر بار‌ها نام او برای حضور در تیم‌های مختلف در فوتبال ایران به میان آمده، اما این سرمربی جوان در مقطع کنونی هیچ تصمیمی برای مربیگری در فوتبال ایران ندارد.

استقلال سرمربی دارد، حضور در تراکتور را نمی‌خواهد!

جواد نکونام سرمربی کنونی آبی‌پوشان پایتخت توانسته عملکردی درخشان را از خود به جای بگذارد و صدرنشینی در لیگ بیست‌وسوم و قدم زدن در مسیر کسب عنوان قهرمانی باعث شده تا سایه فرهاد از نیمکت آبی‌ها دور باشد؛ هر چند که در طول ماه‌های اخیر شایعاتی درباره حضور احتمالی مجیدی به جای نکونام به میان آمد، اما بررسی دقیق‌تر نشان می‌دهد که هم نکونام قراردادی ۳ ساله با استقلال دارد و هم اینکه در شرایط فعلی، فرهاد مجیدی علاقه‌ای به حضور دوباره در فوتبال ایران و تیم استقلال نشان نداده است.

فرهاد مجیدی البته برای بازگشت به چرخه سرمربیان لیگ برتری، پیشنهادی از تیم تراکتور تبریز هم روی میز خود داشت و مدیران باشگاه تراکتور تایید کردند که برای جانشینی پاکو خمس به سراغ استخدام مجیدی رفته‌اند، اما با این وجود، فرهاد مجیدی به پیشنهاد تراکتوری‌ها پاسخ منفی داده و تمایلی برای حضور روی نیمکت سرخ‌پوشان تبریزی نشان نداده است. پاسخ منفی مجیدی به پیشنهاد تراکتوری‌ها باعث شده تا دوری این سرمربی جوان از چرخه سرمربیان لیگ برتری به ۲ سال نزدیک شود و به نظر می‌رسد که این دوری تداوم خواهد داشت.

فرهاد حتی هدایت تیم امید را هم نمی‌خواهد

مسئولان فدراسیون فوتبال در حال برنامه‌ریزی برای معرفی اعضای جدید کادرفنی تیم‌های پایه ملی هستند و در این زمینه، برای هدایت تیم امید ایران نام فرهاد مجیدی به میان آمد؛ آن‌هم در حالی‌که مجیدی تجربه کوتاه سرمربیگری در تیم امید را در کارنامه خود دارد، اما با این وجود، او در مقطع فعلی هیچ تمایلی به حضور در تیم امید ندارد و گفته می‌شود که مجیدی تنها در شرایطی علاقه‌مند به فعالیت در عرصه ملی است که پیشنهاد تیم ملی بزرگسالان به او ارائه شود تا پرونده حضور احتمالی‌اش در تیم امید هم در مقطع کنونی بسته شود.

مجیدی از تیم جدیدش در امارات رونمایی می‌کند!

سرمربی سابق استقلال که قهرمانی‌ای تاریخی را از خود در فوتبال ایران به جای گذاشته، بعد از آنکه همکاری‌اش با اتحاد کلبا به پایان رسید، سیاست س.

کوت را در پیش گرفت و نسبت به شایعات مطرح شده سعی کرد که واکنشی نداشته باشد. فرهاد مجیدی در سکوت خبری در حال گذراندن دوره‌های دانش‌افزایی است و پیگیری‌های بیشتر نشان می‌دهد که فرهاد تصمیم نهایی خود را گرفته و او قصد دارد تا در فوتبال امارات به کارش ادامه بدهد. براساس آخرین خبرها، مجیدی مشغول مذاکره با مدیران یکی از تیم‌های اماراتی است و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به‌زودی از تیم جدیدش در فوتبال امارات رونمایی می‌کند تا در نقش سرمربی لژیونر به کارش ادامه بدهد و نامش برای نیمکت تیم‌های ایرانی در حد آلترناتیو بماند.

tags # استقلال ، فرهاد مجیدی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش
  • جلسه نهایی تعیین تکلیف «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد برگزار می‌شود
  • در صورت مساوی بودن امتیاز، تفاضل گل تعیین‌کننده است
  • قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند
  • تصمیم فرهاد مجیدی؛ او به ایران برمی‌گردد؟
  • فرهاد مجیدی تصمیم نهایی را گرفت: در امارات می‌مانم!
  • سرمربی تیم ملی فوتسال ازبکستان: مقابل ایران به هدف خود می‌رسیم
  • اختلاف نظر مدیران بارسلونا بر سر ژاوی؛ لاپورتا رأی هیئت مدیره را نادیده گرفت!
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس